Sa 27 Jun
20:00 - 01:00
Sa 27 Jun
20:00 - 01:00
- Sold out -

Danny de Munk presenteert Het Levenslied

* Dit evenement is uitverkocht *
 
????? ?? ???? ??????????? ‘???? ??????????’ ?? ?? ????!
Op zaterdag 27 juni komt de Nederlandse zanger Danny de Munk eenmalig naar de Nova voor het miniconcert ‘Mijn Levenslied’! Geniet van een heerlijk 4-gangen menu, bereid door top-chef Dennis Huwaë (eigenaar Restaurant Daalder & ‘Award voor meest talentvolle chef 2018’), terwijl een dj op de achtergrond muziek draait. Na het diner treedt Danny de Munk met een exclusief miniconcert op. Er is voldoende ruimte om aan tafel op de gepaste 1,5 meter van elkaar. Kortom, deze unieke ervaring mag je absoluut niet missen!
 
Wij houden ons uiteraard aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens het diner. Ook nemen wij extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet samen van een spectaculaire avond vol entertainment!
 
Wil je als vriendengroep van 30 personen komen? Dat is mogelijk, mail ons naar info@nova-club.com voor meer informatie!
 
– ???????? ?????????? –
Waar: Nova
Adres: Korte Leidsedwarsstraat 14, 1017 RC Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 27 juni
Tijden: 20:00 – 01:00 uur (21:00 uur aan tafel)
Arrangementen:
Vier personen (7 beschikbare tafels): totaal €700 (€175 per persoon)
Twee personen (1 beschikbare tafel): totaal €350 (€175 per persoon)
 
Reserveer de tafel vooraf via onze online ticketshop (link: https://frontoffice.paylogic.nl/?point_of_sale_id=22142&event_id=137031
), waar wij vragen om een aanbetaling van 50%. De overige 50% kan bij aankomst op de avond zelf betaald worden. Let op: de tafel dient vooraf gereserveerd te worden, op de avond zelf is dit niet mogelijk wegens de beperkte capaciteit. Elke tafel moet als groep tegelijkertijd arriveren, het is niet mogelijk om individueel naar binnen te gaan.
 
??? ?? ?? ?????????? ?? ??? ????????????
Exclusief miniconcert ‘Mijn Levenslied’ van Danny de Munk, een heerlijk 4-gangen diner (vegetarisch ook mogelijk) bereid door top-chef Dennis Huwaë, drank (bij een 4-persoonstafel: 1 fles sterk inclusief 8 frisdranken of 1 fles champagne. Bij een 2-persoonstafel: 1 fles champagne. Twee flessen water zijn standaard inbegrepen) en garderobe!
 
Groepsreserveringen: Reserveringen van 30 personen zijn mogelijk, stuur een e-mail naar info@nova-club.com voor meer informatie!
Minimumleeftijd: 18+
- Sold out -