Fr 05 Jun
20:00 - 01:00
Fr 05 Jun
20:00 - 01:00
TICKETS

LIL KLEINE PRESENTS THE COPACABANA

??? ?????? ??????????? ????? ?????? & ?????-????????? ‘??? ??????????’

Lil Kleine opent van donderdag 4 tot en met zondag 7 juni de deuren van ‘The Copacabana’, een nieuw Dinner & Dance-evenement in de Amsterdamse Club Nova. Tussen 20.00 en 01.00 uur worden 30 gasten, binnen de geldende RIVM-regels voor de anderhalve metersamenleving, getrakteerd op een avond met hoogwaardige catering, terwijl een DJ voor de muzikale ondersteuning zorgt. Uiteraard verzorgt Lil Kleine iedere avond een live optreden voor zijn gasten.

Lil Kleine heeft voor het nieuwe concept de handen ineengeslagen met evenementenorganisator E&A Events en managementbureau NAMAM. Bij succes van ‘The Copacabana’ in Amsterdam hebben de partners de intentie het concept in de nabije toekomst op meerdere locaties te brengen.

Reserveren voor ‘The Copacabana’ in Club NOVA kan vanaf heden via de website: www.thecopacabana.nl. De deuren gaan open om 20.00 uur, terwijl de eerste gang om 21.00 uur wordt geserveerd. ‘The Copacabana’ wordt afgesloten om 01.00 uur. Bezoekers moeten over de ???????? ???????? ??? ?? ???? beschikken.

???? ?&? ??????
E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere clubavonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in twintig landen. Enkele merken van E&A Events zijn Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festival & meer.

???? ????? ?????? ??????????
Medio 2013 werd managementbureau NAMAM opgericht door Nathan Moszkowicz. Onbevangen en gedreven door een eigenzinnige visie op het bijstaan van artiesten en persoonlijkheden.

NAMAM startte met de talentvolle jonge acteur Géza Weisz. De op vriendschap gebaseerde band tussen Nathan en Géza vormde het fundament voor waar NAMAM voor zou gaan staan. Kort na de oprichting en reeds menige successen volgden acteur Manuel Broekman, actrice Sigrid ten Napel en rapper Lil Kleine.

NAMAM positioneert zich als onmisbare partner in crime voor haar cliënten en maakt daarin geen onderscheid in aanstormend talent en inmiddels gevestigde namen.

??? ??: ?? ??????????????? ?? ?? ????!