Fr 12 Jun
20:00 - 01:00
Fr 12 Jun
20:00 - 01:00
- Sold out -

NOVA PRESENTS: QUINCY (LIVE)

* Dit evenement is uitverkocht *

Kom genieten van een muzikale avond met zanger Quincy! Op 12 en 13 juni presenteren wij twee exclusieve ‘Dinnershow’ avonden in de Nova. De bekendste hits van Quincy & Nederlandse en Engelstalige covers zullen de revue passeren. Na het diner met optreden is er voldoende ruimte om aan tafel op de gepaste 1,5 meter afstand van elkaar. Kortom, deze unieke ervaring mag je absoluut niet missen ❤️!

Wij houden ons uiteraard aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens het diner. Ook nemen wij extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet van een spectaculaire avond vol entertainment!

Wat is er inbegrepen in het arrangement?
Een exclusief optreden van Quincy, een heerlijk 4-gangen diner (vegetarisch ook mogelijk), drank (1 fles sterk inclusief 8 frisdranken of 1 fles champagne. Twee flessen water zijn standaard inbegrepen) en garderobe!

– Reserveren –
Reserveer de tafel vooraf via onze online ticketshop (https://bit.ly/dinnerdancequincy), waar wij vragen om een aanbetaling van 50%. De overige 50% kan bij aankomst op de avond zelf betaald worden. Let op: de tafel dient vooraf gereserveerd te worden, op de avond zelf is dit niet mogelijk wegens de beperkte capaciteit. Elke tafel moet als groep tegelijkertijd arriveren, het is niet mogelijk om individueel naar binnen te gaan.

Wil je als vriendengroep van 30 personen komen? Dat is mogelijk, mail ons naar info@nova-club.com voor meer informatie!

-Algemene informatie –
Waar: Nova
Adres: Korte Leidsedwarsstraat 14, 1017 RC Amsterdam
Wanneer: 12 / 13 juni 2020
Tijden: 20:00 – 01:00 uur (21:00 uur aan tafel)
Arrangementen:
Vier personen (5 beschikbare tafels): totaal €540 (€135 per persoon)
Vijf personen (1 beschikbare tafel): totaal €675 (€135 per persoon)
Leeftijd: 18+

- Sold out -