Su 12 Jul
13:00 - 18:00
Su 12 Jul
13:00 - 18:00
TICKETS

Nova presents: Quincy – Summer Brunch

Na drie uitverkochte shows komt ?????? op zondag 12 juli terug naar de NOVA voor een speciale ‘????????? ?????? ??????’ editie! De bekendste hits van Quincy & Nederlandse en Engelstalige covers zullen de revue passeren. Topchef ?????? ?????̈ (Daalder) zal jullie verwennen met een culinair hoogstaand 4-gangen brunch menu. Zien we je daar?

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Wij nemen extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet van een spectaculaire middag vol entertainment!

??? ?? ?? ?????????? ?? ??? ????????????
Een exclusief optreden van Quincy, een heerlijke 4-gangen brunch bereid door topchef Dennis Huwaë (vegetarisch ook mogelijk), drank (1 fles Moët Chandon Brût champagne en 2 flessen water) en garderobe!

– ?????????? –
Reserveer de tafel vooraf via onze online ticketshop (https://bit.ly/quincy-brunch), waar wij vragen om een aanbetaling van 50%. De overige 50% kan bij aankomst op de dag zelf betaald worden. Let op: de tafel dient vooraf gereserveerd te worden, op de avond zelf is dit niet mogelijk wegens de beperkte capaciteit. Elke tafel moet als groep tegelijkertijd arriveren, het is niet mogelijk om individueel naar binnen te gaan.

– ???????? ?????????? –
Waar: NOVA
Adres: Korte Leidsedwarsstraat 14, 1017 RC Amsterdam
Wanneer: zondag 12 juli 2020
Tijden: 13:00 – 18:00 uur
Arrangementen:
Twee personen: totaal €270 (€135 per persoon)
Vier personen: totaal €540 (€135 per persoon)
Minimumleeftijd: 18+